Luokka arkisto: Livecam sex

Päivän sää lappeenranta uusikaupunki

päivän sää lappeenranta uusikaupunki

kaloista vanhin, pata vanhin astioista. (Kangasniemi) (KRA) Moni kakku pältä kaunis, vaan on silkkoa sisältä. (Temmes) (KRA) Historia toistaa itseän. (Keitele) (KRA) Eri miehet sonnan luojat, eri miehet oluen juojat. (Siikainen) (KRA) Aihhan elävän silmät näkee, mutt ei kualleen koskaan. (Pietari) (KRA) Nytkö aika heiniä tuuva, kun lehmä jo kuollut on? (Enontekiö) (KRA) Kyllä äntä maailmaan mahtuu. (Antrea) (KRA) Hevosta ku henkii, akkoa kun renkii. (Kisko) (KRA) Lauvantaina on kolome hyvä tiedos: sauna, puuro ja poijat. Korskaa se on räkäkin hiasa. (Sodankylä) (KRA) Hakee kaukaa ensin, kyllä läheltä aina tietä löytävänsä.

Päivän sää lappeenranta uusikaupunki - Näin järjestät kokouksen

Maassa maan tavalla, tai maasta pois. (Ilomantsi) (KRA) Näläkäinen on vihainen. (Oripä) (KRA) Paska lapsen patja. (Räkkylä) (KRA) Mureaa, sanoi mummo kiisseliä. (Lehtimäki) (KRA) Tautinen syö, minkä kärsii. (Punkalaidun) (KRA) Ei nälkästä janota. (Sysmä) (KRA) Missäs kärvänen olis jos ei hevosen takapuales? (Lahti) (KRA) Nätti kuin sika pienenä. Siinähän se aeka männö, missä ikäkin kulluu. (Iisalmi) (KRA) Kikakaka mennessä, oi Jeesus ollessa. (Lavansaari) (KRA) Anterus joulun alakaa, tuomas sissä tuop, paha puaval pois ajjaa. Ei semmost tavaraa, ettei yhreksäs vuates tarvi. (Eräjärvi) (KRA) Hullu on hullu, vaikka sen huhmaressa survosi. (Rantsila) (KRA) Viina mielen vivoittaa ja olut antaa voimaa. (Perniö) (KRA) Sanoks sä jotaiv vai tuulkos si huulias heiluttelie? (Kangasniemi) (KRA) Läheltä hevosta ja kaukaa naimaan. Jatko:.hyvä jos päsee omilleen. Suutari on kierä yläpästä ja kirnun kolokku alapästä. (Puumala) (KRA) Ei kaikki satteet ou allakassa. (Taipalsaari) (KRA) Pihlaja ei kanna kahta taakkaa. (Kuru) (KRA) Kun asiata suuttuu, niin lahjata leppyy. (Ylöjärvi) (KRA) Halikon kaut Ruatti. (Juva) (KRA) Hulluha leikist suuttuu. Kymenlaakso, hamina, Iitti, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtä, Virolahti. Meill on aina läski ja voi pöyläs ja paras kahvi, sano Nastolam mies kun nenäs niisti. Vahinko ei tule kello kaulassa.

Valtioneuvoston pätös: Päivän sää lappeenranta uusikaupunki

(Kielisolmuna käytetty lause) Yksin lämmin, kaksin lämpimämpi. (Loppi) (KRA) Kun sopu on hyvä, niin tupa on suuri. Eipä akka uksissa tiiä, missä ukko uhveltelee. Onks harmi hyvvä, murhe makiaa? (Sodankylä) (KRA) Huomenna hevostais kiitä, vuonna toissa minijätäs, poikovasi partasuuna. Ei vara venettä kaada. (Vieremä) (KRA) Suola soon, joka jalan maassa pittä. (Varkaus) (KRA) Suola se on köyhän särvin. (Pelkosenniemi) (KRA) Ei kirpullen saa kahta persettä tehä. (Koivisto) (KRA) Kell on akka, sill on vakka. (Karttula) (KRA) Ei pimeältä silmä puhkea eikä hämärältä jalka taitu. (Elimäki) (KRA) Ei minus kuppaa pahempat. (Kuusamo) (KRA) En jaksa sanoa kissaakaan. (Pelkosenniemi) (KRA) Halvasta meni hyvät humalat, kun märänneistä maltasista. (Kittilä) (KRA) Kyläs komiast, vaik nummel kontattas. (Vampula) (KRA) Hullun kalu ensin juarhan, viishan vasta viimeeseksi. (Jalasjärvi) (KRA) Saunan löyly on kylvettäväks eikä säkkiin sälittäväks. Hoapa hangelta vettä, pihlaja ylös pittä, petäjä peräti viepi. (Länsipohja, Pajala) (KRA) Kolmen markan kraatari tekee kuuden markan vahingon. (Valkjärvi) (KRA) Hukkaan män hyvät humalat märänneisiin maltaisiin. (Juva) (KRA) Ahneus ja pieni varkaus on yhtä tyhjän päivän sää lappeenranta uusikaupunki kanssa. päivän sää lappeenranta uusikaupunki

0 vastaus “Päivän sää lappeenranta uusikaupunki

Jätä vastaus

Sähkö posti osoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *